Hjerm Kunstgalleri blev grundlagt i 1974 af Hans Jørgen Møller  i den lille by Hjerm lidt syd for Struer i Vestjylland. Galleriet ejes og drives idag af Karen og Flemming Trelborg. Vi overtog galleriet i 2015 og vores vision er at skabe og udbygge værdifulde relationer til gavn for kunstnere og kunder. Visionen er også at skabe et tilgængeligt og uhøjtideligt galleri.

Galleriet har altid et stort og bredt udvalg af moderne, dansk kunst omfattende malerier og skulpturer. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere, coming-up kunstnere, som efter vores opfattelse leverer god og farverig kunst, og vi formidler kunst- og udsmykningsopgaver til såvel private som virksomheder.

Året rundt præsenterer Hjerm Kunstgalleri spændende kunstudstillinger med kant, dybde og højt teknisk niveau – soloudstillinger, temaudstillinger, kunstevents og skrædersyede firmaarrangementer.

Pressen skrev:

Da vi overtog Hjerm Kunstgalleri

Seværdigheder Holstebro

 

Ny medarbejder

Vi har pr. 2. januar 2019 budt velkommen til Helle Kalhøj. Helle er passioneret omkring kunst, hun er en god rådgiver, og har en fortid med dekoration og indretning. Helle er kort sagt vores nye søde blæksprutte i galleriet.

Helle Kalhøj
Rådgivning, indretning og salg

Ejer og driver galleriet, Karen og Flemming Trelborg

Karen Trelborg
Ejer og driver galleriet