Hjerm Kunstgalleri byder på en rigtig dejlig kunstoplevelse  

Hjerm Kunstgalleri blev grundlagt i 1974 af Hans Jørgen Møller  i den lille by Hjerm lidt syd for Struer i Vestjylland. Galleriet ejes og drives idag af Karen og Flemming Trelborg. Vi overtog galleriet i 2015 og vores vision er at skabe og udbygge værdifulde relationer til gavn for kunstnere og kunder. Visionen er også at skabe et tilgængeligt og uhøjtideligt galleri.

Galleriet har altid et stort og bredt udvalg af moderne, dansk kunst omfattende malerier og skulpturer. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere, coming-up kunstnere, som efter vores opfattelse leverer god og meningsfuld kunst. Vi formidler kunst- og udsmykningsopgaver til såvel private som virksomheder.

Året rundt præsenterer Hjerm Kunstgalleri spændende kunstudstillinger med kant, dybde og højt teknisk niveau – soloudstillinger, temaudstillinger, kunstevents og skræddersyede firmaarrangementer.

Pressen skrev:

Da vi overtog Hjerm Kunstgalleri

Seværdigheder Holstebro

 

Helle Kalhøj
Rådgivning, indretning og salg

Helle er passioneret omkring kunst, hun er en god rådgiver, og har en fortid med dekoration og indretning. Helle er kort sagt vores søde blæksprutte i galleriet.

Karen Trelborg
Ejer og driver galleriet

Flemming Trelborg
Ejer og driver galleriet