Om Hjerm Kunstgalleri

Mød os

Karen Trelborg

Karen Trelborg

Salg, ejer og driver galleriet

Flemming Trelborg

Flemming Trelborg

Salg, ejer og driver galleriet

Helle Kalhøj

Helle Kalhøj

Rådgivning, indretning og salg

Ulla Øgendahl

Ulla Øgendahl

Salg og marketing

Kunstgalleri i Struer

Hjerm Kunstgalleri byder på gode kunstoplevelser for alle kunstinteresserede. Vi udstiller kunst, tilbyder at løse udsmykningsopgaver, og formidler salg af kunstværker, som kan pynte i private hjem såvel som i virksomheder, foreninger, institutioner og lignende. Et godt kunstværk er en gave for livet, som man dagligt kan glæde sig over.

Vores historie

I 1974 blev Hjerm Kunstgalleri grundlagt af Hans Jørgen Møller i den lille by Hjerm beliggende 2 km syd for Struer. Vi, Karen og Flemming Trelborg, ejer og driver galleriet i dag. Vi overtog galleriet i 2015, og vores vision er at skabe og udbygge værdifulde relationer til gavn for såvel kunstnere som gæster.

Vi ønsker at skabe et tilgængeligt og uhøjtideligt kunstgalleri i Struer. Vi tror på, at kunst er for alle, og at god kunst ikke behøver at være dyrt.

Udstillingerne hos Hjerm Kunstgalleri

Vores udstillinger er nutidskunst af danske kunstnere. En række af disse kunstnere er tilmed fast repræsenteret. Det gælder bl.a. Henrik Busk Andersen, som er optaget af at tiden løber, mennesket er dødeligt, og livet er utrolig dyrebart.

Nogle af de nyere skud på stammen i galleriet er kunstnere såsom Lars Kristian Hansen og Benedikte Marie, som begge er kreative sjæle, der laver spændende og stemningsskabende dansk kunst.

Hele året rundt præsenterer vi hos Hjerm Kunstgalleri en bred vifte af kunstudstillinger. De har ofte kant, dybde og højt teknisk niveau. Besøg vores soloudstillinger, temaudstillinger eller kunstevents.

Besøg kunstgalleriet i Struer

Oplev det hyggelige kunstgalleri i Midtjylland. Vi har fokus på, at du oplever en afslappet atmosfære, så du kan tage på et uhøjtideligt besøg og nyde kunsten. Alle besøgende bliver desuden budt på kaffe eller lækker æblemost fra Æblelunden (Flemmings æbleplantage), som ligger lige ved galleriet.

Når sæsonen er til det, vil du kunne kombinere dit besøg hos Hjerm Kunstgalleri med en gåtur i æbleplantagen, så du også får en oplevelse ud af galleriets smukke omgivelser.

Vil I på arbejdspladsen besøge Hjerm Kunstgalleri i Struer, som et arrangement, så kontakt os gerne for mulighederne. Vi laver gerne et skræddersyet firmaarrangement, som passer til jeres behov.

Vi har parkering lige ved døren, så det er let at besøge os.

Det tilbyder vi

Vi vil gerne hjælpe dig med at få mere kunst ind i dit liv, og det kan vi gøre på flere forskellige måder.

Rådgivning om kunst

Du kan i vores galleri finde meget forskelligartet kunst. Dvs. vi er sikre på, at du kan finde noget, du kan lide hos os. Vi tilbyder også, at du kan låne kunsten med hjem inden køb, så du kan teste, om maleriet passer ind, som du forestillede dig. Læs mere her.

Kunst til virksomheden

Vi har også erfaring med at hjælpe virksomheder til et bedre kontormiljø i form af kunstværker. Som virksomhed kan I købe kunst i vores galleri og tilmed trække noget af det fra i skat.

Vi laver også virksomhedsudsmykning, hvor I får et tilbud, der passer til jeres kunstdrømme og identitet. Det er også muligt, at I kan have udstilling i virksomheden med 10-15 kunstværker, der hænger hos jer i en måned. Vi sørger for alt det praktiske, så I skal blot nyde de smukke værker. Læs mere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed her.

Vi har 30 dages fuld returret og 1 års bytteret på køb både i galleriet og på vores webshop.